ISO 9001:2000 (TR1154QC)
Kalite Yönetim Sistemi
AYDIN TİCARET BORSASI ÖZEL GIDA KONTROL LABORATUVARI
 
 
                               AYDIN TİCARET BORSASI ÖZEL GIDA KONTROL LABORATUVARI
                         Ata Mah. Denizli Blv. No:18 Tel: 0256 2115000 Faks: 0256 2110188
                       E-mail: info@aydin-gidalab.com
 
 
 
 
 # 2009 YILI ANALİZ ÜCRET LİSTESİ #
 Test Analiz Konuları
Standartlar
Ücret
Aflatoksin Analizi (özel istek)
Rhone IFU
100 TL
Baharatlar-Aflatoksin Analizi(Özel İstek)
Rhone IFU
100 TL
Gıdamaddeleri – Metaller Ve Diğer Elementlerin Tayini – Alevli
TS 3606
60 TL
Gıdamaddeleri – Metaller Ve Diğer Elementlerin Tayini – Grafit
TS 3606
80 TL
İhracat Amaçlı Aflatoksin Analizi (tekli)
Rhone IFU
82 TL
İhracat Amaçlı Aflatoksin Analizi (ikili)
Rhone IFU
164 TL
İhracat Amaçlı Aflatoksin Analizi (üçlü)
Rhone IFU
246 TL
Kuru Meyve ve Kuru Sebzeler- Aflatoksin Analizi(Özel İstek)
Rhone IFU
100 TL
Yağlı Tohumlar- Aflatoksin Analizi
Rhone IFU
100 TL
Okratoksin Analizi
Rhone IFU
100 TL
Baharat Çeşni Veren Bitkiler Toplam Kül Tayini
TS 2131 ISO 928 ISO 3696
20 TL
Baharat Çeşni Veren ve Tıbbi Bitkiler Uçucu Yağ Tayini
TS 8882
30 TL
Baharat, Çeşni Veren Bitkiler- Asitte Çözünmeyen Kül Muhtevası Tayini
TS 2133
30 TL
Baharat, Çeşni Veren ve Tıbbi Bitkiler Rutubet Miktarı Tayini
TS 2134
24 TL
Baharat, Çeşni Veren ve Tıbbi Bitkiler Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı Tayini
TS 2137
40 TL
Bal Asitlik Tayini
TS 3036
20 TL
Bal Diastas Sayısı
TS 3036
50 TL
Bal Gözle Görülebilen Yabancı Madde Tayini
TS 3036
15 TL
Bal İnvert Şeker Tayini
TS 3036
30 TL
Bal Kırılma İndisi ve Rutubet Tayini
TS 3036
22 TL
Bal Sakaroz Tayini
TS 3036
45 TL
Bal Suda Çözünmeyen Katı Madde Tayini
TS 3036
15 TL
Balda Hidroksi Metil Furfurol Tayini
TS 3036
40 TL
Balda Ticari Glikoz
TS 3036
20 TL
Balda Toplam Kül Tayini
TS 3036
20 TL
Beyaz Peynirde pH Tayini
TS 591
15 TL
Beyaz Peynirde Titre Edilebilir Asitlik Tayini
TS 591
20 TL
Bira Şarap Kola Gazoz vb. Suni Köpürtücü (Saponin) Tayini
GMMAM S:579
20 TL
Bira- Sirke Kükürtdioksit Tayini
TS 522
45 TL
Bisküvi Ekstrakte Edilmiş Yağda Asitlik Tayini
TS 2383
43 TL
Bisküvilerde Hidroklorik Asitte Çözünmeyen Kül Tayini
TS 2383
30 TL
Bitkisel Margarin- Kaynama Noktası Tayini
TS 2812
20 TL
Bitkisel Margarin- Tuz Tayini
TS 2812
22 TL
Bitkisel Margarin- Benzoik asit tayini
TS 2812
85 TL
Bitkisel Margarin- Demir Miktarı Tayini
TS 2812
35 TL
Bitkisel Margarin- Su veYağ Tayini
TS 2812
30 TL
Buğday Unu Kuru Gluten (Öz) Tayini
TS 4178
15 TL
Çay Asitte Çözünmeyen Kül Tayini
TS 1566 ISO 1577
30 TL
Çay Öğütülmüş Numunenin Hazırlanması Ve Kuru Madde Tayini
TS 1561
20 TL
Çay Rutubet Tayini
TS 1562
18 TL
Çay- Suda Çözünen Külde Alkalilik Tayini
TS 1567
45 TL
Çay- Suda Çözünen Ve Suda Çözünmeyen Kül Tayini
TS 1565
30 TL
Çay- Toplam Kül Tayini
TS 1564
20 TL
Çay- Su Ekstraktının Tayini
TS ISO 9768
20 TL
Çekirdeksiz Kuru Üzümde Rutubet Muhtevası Tayini
TS 3411
18 TL
Çekirdeksiz Kuru Üzümde Sıvı Parafin Tayini
TS 3411
50 TL
Çilek Konservesi ve Çilek Suyu Kum Tayini
GMMAM S:219-220
20 TL
Çocuk Mamaları Kül Tayini
GMMAM S:259-260
20 TL
Domates Salçası Siyah Leke Tayini
TS 1466
15 TL
Dondurma ,Tereyağ- Fosfataz Aktivitesi
TS 4265
20 TL
Dondurma - Hacim Genişlemesi
TS 4265
15 TL
Dondurma - Toplam Katı Madde Miktarı Tayini
TS 4851
36 TL
Ekmek Mayasında Rutubet Tayini
TS 3522
18 TL
Ekmek ve Benzeri Gıda Maddeleri- Tuz Tayini (Mohr Yöntemiyle) 
GMMAM S:606
22 TL
Ekmek ve Benzeri Gıda Maddeleri- Asitlik Derecesi Tayini
GMMAM S: 43
20 TL
Et Kemik Unu Hamselüloz Tayini
TS 1315
40 TL
Et Mamulleri- Nişasta Tayini (Referans Metot)
TS 6812
25 TL
Et ve Et Mamülleri- Hidroksi Prolin Muhtevası Tayini
TS 6236 ISO 3496
85 TL
Et ve Et Mamülleri- Toplam Yağ Miktarı Tayini
TS 1744
30 TL
Et ve Et Mamülleri- Klorür Muhtevası Tayini Potansiyometrik Metot
TS 1747-2 ISO 1841-2
22 TL
Et ve Mamülleri- Klorür Muhtevası Tayini-Volhart Metot
TS 1747-1 ISO 1841-1
22 TL
Et ve Mamülleri- Toplam Kül Tayini
TS 1746 ISO 936           
20 TL
Et ve Mamülleri- Bağlayıcı Doku Hidroksiprolin T150 ayini
GMMAM S: 76-77
25 TL

 

 

*****DİĞER ANALİZ FİYATLARI İÇİN EKTEKİ DOSYAYI İNDİREBİLİRSİNİZ.

 AYTB LABORATUVAR HIZMETLERI A.doc
 SAYFA İŞLEMLERİ
Bu Sayfayı Yazdır
 SİTE İÇİ ARAMA
 EĞLENCE KÖŞESİ
Galeriyi gezmek için tıklayınız
 YAYINLARIMIZ
Tüm Yayınlarımız için tıklayınız